zondag 26 april 2009

Terug in de lappenmand

Pasen op Brunstad werd het niet dit jaar. De Dinsdag voor Pasen kreeg ik enorme pijn onder mijn ribben.Toen het na 5 paracetamol niet verdwenen was leek het mij goed me de volgende morgen te melden bij het ziekenhuis.In de volle overtuiging dat ik dezelfde dag naar huis kon..
Maar helaas ik mocht 8 dagen in totaal blijven. Wat was er mis zou je zeggen : Vocht achter de longen,hartritme stoornissen en een luchtwegen infectie.Dus meteen lekker aan het infuus gelegd met antibiotica.Met veel vocht achter de longen is het ademen niet echt lekker.Maar de eerste 2 keren kregen ze het niet voor elkaar om het er uit te krijgen.Het vocht weg halen doet niet zeer ,maar de verdoving word je niet vrolijk van,met een lange naald je rug in,en dat in totaal 3 keer.De derde keer was een andere specialist die van de zijkant naar binnen ging en er totaal even een liter uithaalde.Dat luchte lekker op en het ademen gaat meteen 10 keer lichter.
Nu maar hopen dat het vocht niet terug komt,maar ik word elke 4 weken gecontroleerd.
De rest had men na 8 dagen onder controle,dus werd het de hoogste tijd om weer heerlijk naar huis te gaan.Fantastisch om de kookkunsten van Elin weer te mogen meemaken,want het eten in het ziekenhuis is niet echt van top kwaliteit. Ik voel me verder prima dus het word tijd om van het heerlijke weer te gaan genieten.

Geen opmerkingen: